Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Εισαγωγή


Καλησπέρα στους αναγνώστες του καινούριου blog.....άσκησης!

Στην καθημερινότητα ακούμε διάφορους μύθους αλλά και πολλές απόψεις για τα διάφορα είδη άσκησης από φίλους, διαφημίσεις σε έντυπα/τηλεοράσεις κ.α. με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια "σύγχυση" στο μυαλό του κάθε ανθρώπου, η οποία τελικά τον οδηγεί στο να ξεκινήσει αρχικά μια προσπάθεια και έπειτα από λίγο καιρό να την παρατήσει (για πολλούς λόγους) ή υπάρχει και το ακόμα χειρότερο σενάριο.....να μην ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα!


Ο σκοπός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι να ενημερώνει τον αναγνώστη για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την άσκηση. Για παράδειγμα, τα είδη της άσκησης, τα οφέλη που θα έχει κάποιος από αυτή, ποια κατηγορία ανθρώπων θα ωφεληθεί περισσότερο, τι θα πρέπει να προσέξει κάποιος κ.α.! Ο στόχος είναι η άσκηση να γίνει "Τρόπος Ζωής", μία διέξοδος από την καθημερινότητα και όχι απλά κάτι καταναγκαστικό γιατί "μου το είπε ο γιατρός μου" ή γιατί "έχω πάρει πολλά κιλά και θέλω να βγω στην παραλία σε λίγους μήνες"!

Δεν θα σας κουράσω περισσότερο....! Ελπίζω αυτή η ιστοσελίδα να γίνει ένα χρήσιμο "εργαλείο" για εσάς και τους φίλους σας και να σας βοηθήσει ουσιαστικά σε όποιο στόχο θέσετε τελικά!

Υ.Γ.: Για οποιαδήποτε απορία θέλετε κάποια απάντηση ή αν θέλετε κάποιο άρθρο που θα έχει σχέση με συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να στείλετε mail ώστε να δημοσιευθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Σαββάδης Βασίλης
Καθηγητής Φυσικής αγωγής
Personal Trainer
E-mail: bill_sav@mycosmos.gr