Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Σαββάδης στο Basketblog: «Οι αθλητές θα χρειαστούν τουλάχιστον το μισό χρονικό διάστημα προετοιμασίας από αυτό που καθίσαν για να επανέλθουν»


Το τελευταίο χρονικό διάστημα απαντούν όλοι σε ερωτήματα που δεν είναι... ειδικοί για να απαντήσουν. Το basketblog επικοινώνησε με τον Βασίλη Σαββάδη, γυμναστή της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, ο οποίος απάντησε σε μερικά «καυτά» ερωτήματα.

03.04.2020 12:18 / Θάνος Σολούκος

Ποιος είναι όμως ο Βασίλης Σαββάδης; To 2006 αποφοίτησε από την σχολή ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και αμέσως έπιασε δουλειά στον Δήμο Νέας Σμύρνης όπου μέχρι σήμερα έχει συμβάλλει σε πάμπολλα αθλητικά project και έχει συνεργαστεί με αθλητές ποικιλίας αθλημάτων (από motocross έως χάντμπολ). Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως γυμναστής ποδοσφαίρου σε σχολεία, όπως π.χ. η Λεόντειος και σε πολλές μπασκετικές ομάδες (σε γυναικείο και αντρικό επίπεδο). Στα αξιοσημείωτα είναι το πέρασμα του την σεζόν 2014-2015 από την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (Α1) όπου είχε την θέση του γυμναστή για φυσική κατάσταση - μυϊκή ενδυνάμωση. Σήμερα βρίσκεται στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου όπου εκτελεί χρέη γυμναστή και της γυναικείας ομάδας (Α1) και του ανδρικού τμήματος (Α' ΕΣΚΑΝΑ).
Έχοντας δουλέψει με τόσους αθλητές και αθλήτριες πολλών διαφορετικών αθλημάτων, είναι ο πλέον κατάλληλος, όπως καταλαβαίνετε, για να απαντήσει στα "φλέγοντα ζητήματα" που δημιουργούνται από την διακοπή της αθλητικής δράσης λόγω της έξαρσης του Covid-19.

Συνέχεια στο link 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου